Hoe werkt het?

Welkom bij het OCT!

Het Opslag Centrum Tiel biedt de oplossing bij u in de buurt! Wij bieden u een oplossing voor de extra opslagruimte die u zoekt. Is uw opslag thuis of zakelijk niet meer toereikend of zijn er veranderingen in uw leven of woonsituatie op komst? Dan heeft het OCT de oplossing! Onze opslagboxen beantwoorden aan iedere individuele behoefte wat betreft de veiligheid, netheid, flexibiliteit en toegangsmogelijkheden.

Welke box?

U kunt bij ons keuze maken uit diverse formaten opslagboxen indien beschikbaar. Of u nu uw huis wilt renoveren, uw complete huisraad wilt opslaan of u wilt gewoon uw nieuwe motor droog en warm stallen in de winter, voor alle wensen hebben wij de juiste opslag. Onze kleinste boxen zijn 7m2, perfect voor een motor of een tuinstel met meerdere dozen van uw spullen. En in onze boxen van 12 tot 24m2 kunt u uw complete inboedel kwijt tijdens een verbouwing of verhuizing. Hoe dan ook, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

U wilt een box huren?

Via onze website kunt u bekijken welke boxen er op het moment beschikbaar zijn, of u kunt bellen met de receptie om een afspraak te maken om te komen kijken, wij zijn alleen aanwezig op afspraak. Als u uw keuze heeft kunnen maken uit ons aanbod van opslagboxen kunt u een contract laten maken voor de huur. Bij ons heeft u geen last van lange jaarcontracten of opzegtermijnen. U huurt bij ons vanaf het moment dat u de sleutel ontvangt. En de opzegtermijn is gewoon de volgende kalendermaand! Dus als u bijvoorbeeld in begin of eind juni opzegt, is de maand juli de laatste maand! Betalingen gaan maandelijks per incasso van het door u opgegeven rekeningnummer waarvan u per email de factuur kunt ontvangen, dus geen gedoe met overmaken!

Borg:

Bij het huren van uw opslagbox dient u borg contant af te rekenen (u kunt bij ons niet pinnen). De borg is per opslagbox verschillend maar ligt meestal rond de €150,-. Deze borg krijgt u aan het einde van uw huur weer terug als u geen openstaande huur heeft.

Sleutel in ontvangst nemen:

Als het contract ondertekend is krijgt u uw digitale toegangssleutel voor toegang tot het pand en de sleutel voor toegang tot uw box direct mee en kunt u vanaf dat moment al gebruik maken van een opslagbox. Dus binnen een kwartier tijd heeft u een opslagbox tot uw beschikking!

Toegang tot uw box:

Voor de toegang van uw box krijgt u een sleutelset, deze set verschaft u toegang tot het pand en uw eigen box. U kunt uw box betreden van maandag tot en met zondag van 7:00 tot 22:00. U moet er voor zorgen dat u voor 22:00 weer buiten bent omdat buiten deze tijden het alarm ingeschakeld zal worden.

Digitale sleutel:

De enige manier om het OCT binnen te komen is via de digitale sleutel. Deze sleutel is niet te kopiëren en wordt gecontroleerd bij binnenkomst, dus personen die geen box huren hebben geen mogelijkheid om binnen te komen. De deur sluit zich automatisch en draait zichzelf weer op slot, dus u kunt nooit vergeten de deur dicht te doen.

Toegang:

Hoe klein of groot uw goederen ook zijn, er is altijd toegang! We hebben een grote overhead-deur waardoor u pallets, motoren of bankstellen door naar binnen kunt brengen en een grote lift om ze naar boven te krijgen. In het OCT staan 3 verschillende goederenwagens om alles op kwijt te kunnen en zo uw box in te rollen. De overhead-deur sluit automatisch na een minuut als er niets meer door de sensor heen gaat, dus hij kan niet per ongeluk open blijven.

Camera en beveiliging:

Het OCT wordt 24 uur per dag bewaakt door een geavanceerd camera bewaking systeem dat continu filmt en opneemt bij aankomst, binnenkomst, de liften en de gangpaden om er voor te zorgen dat er niks kan gebeuren. Vanaf 22:00 tot 7:00 gaan de bewegingsmelders aan en zal het pand op alarm staan, buiten deze tijden is het ook niet mogelijk om met de sleutel binnen te komen, maar u moet er wel voor zorgen dat u voor 22:00 buiten bent aangezien het alarm dan wordt ingeschakeld.

Beveiliging box:

Bij het setje sleutels dat u krijgt zit een sleutel voor het cilinderslot van uw boxdeur. Deze sleutel wordt alleen aan u verstrekt en elke deur heeft een andere sleutel, hierdoor heeft alleen u toegang tot uw box. Vergeet niet uw box weer op slot te draaien als u het OCT verlaat!

Opzegtermijn:

De opzegtermijn bedraagt altijd de volgende kalendermaand. Voorbeeld: Wanneer de huurder in de maand april opzegt stopt de huur de laatste dag van mei. Dan dient de opslagbox schoon en leeg te zijn en moeten de toegangstag en sleutel ingeleverd zijn.